Data & Analytics

Vil du være med til at bygge datadrevne løsninger, der forholder sig til virkeligheden? Hos Data & Analytics i ATP arbejder vi med et af landets største datagrundlag, og det giver unikke muligheder for dig, der interesserer dig lidt mere for data end de fleste.

ATP medarbejdere

Et unikt fagligt fællesskab

I Data & Analytics er vi mere end 100 dataspecialister samlet ét sted, der er klar til at give dig kvalificeret sparring og være din kollega. Vi påtager os gerne det ansvar det er, at omsætte politiske beslutninger og kompleks lovgivning til fuldt automatiserede pensionsopsparinger og korrekte velfærdsydelser.

Vi tilbyder dig muligheden for, at indgå i et fagligt fællesskab, hvor vi sammen bygger datadrevne løsninger, der forholder sig til virkeligheden. Det kræver, udover nogle af landets skarpeste hjerner, at vi evner at løfte blikket fra databanken og ud mod verden omkring os. Vores løsninger skal nemlig virke derude. I virkeligheden.

Vi har fire Centers of Excellence, som du kan læse mere om nedenfor. 

Et arbejdsliv i balance

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen fokuserer på trivsel, opgaverne og kundernes behov. Din nye leder i ATP står klar til at drøfte hvilke muligheder, du har for hjemmearbejde og anden fleksibilitet. 

Karriere

Din karriere. Danskernes tryghed. 

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af. 

Karriere i ATP
ATP medarbejder