Data & Analytics

I ATP’s dataorganisation arbejder vi med et af Danmarks største datagrundlag. Det giver unikke muligheder for dig, der interesserer dig lidt mere for data end de fleste.

ATP medarbejdere

Et arbejdsliv i balance

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen fokuserer på trivsel, opgaverne og kundernes behov. Din nye leder i ATP står klar til at drøfte hvilke muligheder, du har for hjemmearbejde og anden fleksibilitet. 

Et unikt fagligt fællesskab

I Data & Analytics er vi mere end 100 dataspecialister, samlet ét sted, der er klar til at give dig solid sparring og blive din gode kollega. 

Vi omsætter politiske beslutninger og kompleks lovgivning til fuldt automatiserede løsninger, der sikrer pension og velfærdsydelser til danskerne.

Vi er sat i verden for at skabe værdi gennem data og har ansvaret for hele dataværdikæden; fra et kvalitetssikret datagrundlag, Data Engineering, Data Governance til avanceret analyse og indsigt via BI, ML og AI.

Derfor kan du forvente at blive mødt af kolleger med dyb forståelse for data og tekniske kompetencer, der understøtter udviklingen mod øget digitalisering og automatisering.

Her tilbydes du muligheden for at indgå i et fagligt fællesskab, hvor vi sammen bygger datadrevne løsninger, der skaber værdi for vores kolleger i ATP og borgerne. Det kræver, udover nogle af landets skarpeste hjerner, at vi også evner at løfte blikket fra data og ud mod verden omkring os. Vores løsninger skal nemlig virke derude. 

Hør Christian fortælle om at arbejde i Data and Analytics

Karriere

Din karriere. Danskernes tryghed. 

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af. 

Karriere i ATP
ATP medarbejder