Data & Analytics

Hos Data & Analytics i ATP interesserer vi os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvad data kan, når datakvaliteten er i top.

Tre personer i møde

Hvis du er typen, der kan trylle med data, så kan vi tilbyde dig et af landets største datagrundlag. Og det siger ikke så lidt. Faktisk kan det sige os en hel masse, for det giver helt unikke muligheder i vores analysearbejde. Muligheder, du ikke finder andre steder.

Meningsfulde løsninger 

Vi bygger datadrevne løsninger, der forholder sig til virkeligheden. Det kræver, udover nogle af landets skarpeste hjerner, at vi evner at løfte blikket fra data og ud mod verden omkring os. Vores løsninger skal nemlig virke derude. I virkeligheden. Så vi følger med tiden og er i det hele taget et område i konstant udvikling.

Værdifuldt samarbejde

Vi interesserer os for samfundet, og påtager os gerne det ansvar det er, at omsætte politiske beslutninger og kompleks lovgivning til fuldt automatiserede pensionsopsparinger og korrekte velfærdsydelser.

Vi er udprægede holdspillere, der forstår værdien af at samarbejde. Vi gør en dyd ud af at dele viden med hinanden – og med mere end 100 dataspecialister samlet på ét sted, er der rig mulighed for kvalificeret sparring.

Et arbejdsliv i balance 

I ATP går de faglige kvaliteter hånd i hånd med de menneskelige. Et arbejdsliv i balance kræver en fleksibel organisation med plads til den enkelte. Så det har vi. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. Vi har nemlig ikke alene ambitioner, når det gælder faglighed, men også når det handler om godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Karriere

Din karriere. Danskernes tryghed. 

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af. 

Karriere i ATP