IT i ATP

Velkommen til en verden af IT-arkitekter, udviklere, testere, projektledere og mange andre typer af IT-specialister. Her på siden kan du lære mere om vores ambitiøse IT-organisation, der, i et tæt samarbejde med forretningen, står i spidsen for udvikling, implementering og optimering af løsninger til nogle af landets vigtigste digitale systemer.

ATP medarbejdere

Faglig frihed og fællesskaber

I ATP’s IT-organisation møder du ca. 300 af Danmarks dygtigste inden for IT. 

Vi tilbyder dig frihed til at gøre det, du er bedst til og møder dig med en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de faglige fællesskaber, du bliver en del af. Du får muligheden for at løse komplekse opgaver til gavn for samfundet, når vi i fællesskab skaber IT-løsninger i verdensklasse. 

Et arbejdsliv i balance

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen fokuserer på trivsel, opgaverne og kundernes behov. Din nye leder i ATP står klar til at drøfte hvilke muligheder, du har for hjemmearbejde og anden fleksibilitet. 

Ledige stillinger

Ledige stillinger
Ansøgningsfrist
Jobtype
Sted

Mød et par af vores medarbejdere i IT

Jakob er tester i IT

Nikolaj er Microsoft Specialist

Zakia er SAP-applikationskonsulent

Karriere

Din karriere. Danskernes tryghed. 

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af. 

ATP medarbejder