IT i ATP

Hos IT i ATP står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Systemer, der gør det nemt og sikkert for godt 5 mio. danskere at være i kontakt med det offentlige Danmark.

IT i ATP

Meningsfulde løsninger

Søger du medansvar for driften af vores samfund? Hos ATP sikrer vores IT-systemer en sikker og effektiv fordeling af hele to ud af tre danske velfærdskroner. Derfor finder du hos os en verden af IT-arkitekter, udviklere, test managers og projektledere, der alle bidrager til at skabe økonomisk grundtryghed i Danmark.

Det er et stort ansvar, og derfor arbejder vi hele tiden på at gøre brugeroplevelsen bedre og enklere for de borgere, der er afhængige af vores service. For eksempel når de skal have udbetalt boligstøtte eller feriepenge – korrekt og til tiden.

Værdifuldt samarbejde

ATP er en organisation i konstant forandring. I IT står vi i spidsen, både når der skal udvikles, implementeres og optimeres på nye systemer til vores administrations- og investeringsforretning. Derfor fungerer vi også som rådgivere for organisationen, når teknologien udvikler sig og giver nye muligheder. Resultatet er et tæt og uformelt samarbejde, hvor alle kan gøre en forskel.

Vi giver dig nemlig frihed til at gøre det, du er bedst til. Og du står aldrig alene, for dine kolleger er blandt landets bedste og klar til faglig sparring. Sammen opnår vi IT-løsninger i verdensklasse til gavn for alle danskere.

Et arbejdsliv i balance

I ATP går de faglige kvaliteter hånd i hånd med de menneskelige. Et arbejdsliv i balance kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte. Så det har vi. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. Vi har nemlig ikke alene ambitioner, når det gælder faglighed, men også når det handler om godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Karriere

Din karriere. Danskernes tryghed. 

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af. 

Karriere i ATP
Trappe