ATP udpeger ny CFO

Pernille Vastrup er ny CFO i ATP. Hun kommer fra en stilling som CFO i Sampension og kommer med knap 20 års erfaring fra finanssektoren. Dermed er hele ATP’s koncernledelse på plads, efter at Martin Præstegaard i sommer overtog rollen som administrerende direktør.

ATP har ansat Pernille Vastrup som ny CFO. Hun tiltræder senest 1.april 2023. Pernille kommer fra en stilling som CFO hos Sampension, som hun tiltrådte i 2018 efter mere end 15 år hos Nykredit. Med ansættelsen vil Pernille Vastrup indgå i koncernledelsen for danskernes fælles pensionskasse.

"Jeg er glad for, at Pernille har valgt at blive en del af koncernledelsen i ATP. Pernille kender pensionsfaget og den samlede finansbranche til fingerspidserne og har den solide erfaring, der skal til for at udfylde et bredt ansvar i ATP-koncernen", siger Martin Præstegaard, administrerende direktør i ATP.

Martin Præstegaard peger på, at Pernille Vadstrup kommer med stærke resultater fra såvel pensions- som finanssektoren.  

"Pernille er stærk til at opsætte rammer, retning og strukturer, der giver gennemsigtighed og klarhed, og hun har en værktøjskasse, der gør hende i stand til at sikre god økonomistyring i både pensions- og administrationsdelen af ATP’s virke. På det personlige plan er Pernille et struktureret og ambitiøst menneske samt en udadvendt og dygtig kommunikator. Jeg glæder mig meget til vores samarbejde", siger Martin Præstegaard.  

Pernille Vastrup bliver ny CFO i ATP

Pernille Vastrup ser frem til opgaverne, der venter forude:

"Jeg ser meget frem til at blive en del af ATP, der spiller en helt særlig rolle i det danske velfærdssamfund ved bl.a. at være med til at sikre økonomisk grundtryghed. Og det vil jeg gerne bidrage til. Dertil kommer basen af kerneværdier indenfor særligt velfærd, fællesskab og bæredygtighed, som jeg kan spejle mig i. Jeg glæder mig til at samarbejde med mine mange nye dygtige kolleger og varetage CFO-posten for en virksomhed med så stor samfundsmæssig betydning som ATP", siger Pernille Vastrup.

Pernille Vastrup er oprindelig fra Aarhus, men bor i dag i Birkerød. Hun er mor til to børn på 11 og 14 år.

Ansættelsen af Pernille Vastrup sætter et punktum for den justering af organisationen, der blev indledt i august i år, som havde til formål at ruste ATP til yderligere digitalisering ved bl.a. at oprette stillingen som koncerndirektør for IT og Teknologi, CITO. Derudover er der ansat en ny digital profil i stillingen som direktør for Udbetaling Danmark.

For yderligere information

""

Trine Fruergaard
Presse- og kommunikationsrådgiver

Pension & Investering: ESG, Global Direct Investments, Danish Long Term Capital
Udbetaling Danmark: Digital Solutions, Barselsdagpenge, Familieydelser

Mobil
E-mail